Krankørsel og vognkørsel med kran i Århus, Risskov og Horsens

Den rette kran til dit projekt

Skal du bruge krankørsel og kranarbejde? Vognmand Bent Mortensen udfører vognkørsel med flere forskellige typer kran i Århus, Risskov, Horsens og resten af Danmark. Vi stræber altid efter at levere den absolut bedste service for vores kunder, og vi siger aldrig nej til en opgave, som kræver ekstra tid og ressourcer fra vores side.

Vi har mulighed for at transportere dine materialer og varer i alle døgnets timer, hverdage og weekender. Skal du bruge glassug? Vi råder over en effektiv vinduesløfter.

Hvilken type kran kræver opgaven?

Vi har flere forskellige køretøjer, heriblandt lastbilkraner, mobilkraner og minikraner. Dette gør det muligt at udføre hejsning af alt fra container og byggematerialer til fodboldmål og store glaspartier. Vores minikraner er særligt egnede til indendørs brug, da de er el-drevne og dermed ikke sviner i form af olie og støv.

Mobilkraner bliver oftest anvendt til at hejse større elementer som f.eks. skurvogne, legehuse og altaner. Læs mere om vognkørsel med mobilkran.

Få et uforpligtende tilbud på krankørsel og vognkørsel med kran

Er du i tvivl om hvilken kran, dit projekt kræver? Lad os tage en uforpligtende samtale om dit projekt. Du kan kontakte os ved at sende en mail til info@vognmandmortensen.dk, ringe på telefon (+45) 40 88 42 44 eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.