Vognkørsel med mobilkran i Århus

Skal du have transporteret gods, som er særligt tungt? Hos Vognmandsforr. Bent Mortensen tilbyder vi vognkørsel med mobilkran i Århus og resten af Danmark. Vi har mulighed for at assistere dig i forbindelse med transport af materiale til blandt andet elementbyggeri og containerkørsel. Vi er specialister indenfor krankørsel af enhver type gods, og vi kan dermed tilbyde en hurtig og effektiv service gennem hele forløbet.

Levering ved kantstenen eller over hækken i hele Danmark

I forbindelse med vognkørsel med mobilkran tilbyder vi levering ved kantsten eller over hækken. Vores kompetente vognmænd kan, ved brug af en mobilkran, hejse alle former for materiale ind over din hæk eller dit hegn. Dette er en foretrukken løsning, da vores mobilkraner kan løfte stort set alt materiale og typisk er hurtigt fremme på den ønskede adresse. Læs mere om vores andre ydelser med kran.

Få et uforpligtende tilbud på vognkørsel med mobilkran

Har du spørgsmål i forbindelse med vores service, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Du har mulighed for at kontakte os ved at ringe på telefon 40 88 42 44, sende en mail til per@vognmandmortensen.dk eller udfylde vores kontaktformular.