Mobilkran i Århus, Horsens og Risskov

Skal du have transporteret gods, som er særligt tungt? Hos Transportfirma og Vognmand Bent Mortensen tilbyder vi vognkørsel med tårnkran og mobilkran i Århus, Horsens, Risskov og resten af Danmark. Vi kan rådgive dig om dit kranvalg, og så giver vi naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.

Til elementbyggeri og containerkørsel

Vi har mulighed for at assistere dig i forbindelse med transport af materiale til blandt andet elementbyggeri og containerkørsel. Vi er specialister indenfor krankørsel af enhver type gods, og vi kan dermed tilbyde en hurtig og effektiv service gennem hele forløbet.

Vores vognpark indeholder også følgende typer af kran: tårnkran, lastbilkran og minikran.

Levering med mobilkran ved kantstenen eller over hækken i hele Danmark

I forbindelse med vognkørsel med mobilkran tilbyder vi levering ved kantsten eller over hækken. Vores kompetente vognmænd kan, ved brug af en mobilkran, hejse alle former for materiale ind over din hæk eller dit hegn. Dette er en foretrukken løsning, da vores mobilkraner kan løfte stort set alt materiale og typisk er hurtigt fremme på den ønskede adresse. Læs mere om vores andre ydelser indenfor kranarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på vognkørsel med mobilkran og tårnkran

Har du spørgsmål i forbindelse med vores service, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Du har mulighed for at kontakte os ved at ringe på telefon (+45) 40 88 42 44, sende en mail til info@vognmandmortensen.dk eller udfylde vores kontaktformular.