Transport i Århus og omegn

Effektive løsninger til din forsendelse i hele Danmark

Har du behov for et transportfirma? Hos Vognmandsforr. Bent Mortensen tilbyder vi transport af bl.a. byggematerialer, sand/grus og andet gods i hele Danmark. Desuden er vi vant til at håndtere usædvanlig transport, som kræver forsigtighed og nytænkning i forbindelse med levering.

Alle vores transportløsninger bliver tilpasset den enkelte kunde, så vi er sikre på, at dine ønsker og behov bliver opfyldt. Vi er i besiddelse af kraner og mobilkraner, som gør det muligt at hejse og placere din forsendelse på den ønskede placering.

Faste transportaftaler og enkeltforsendelser i hele Danmark

Vi tilbyder transport i Århus og resten af Danmark. Vi sætter altid pris på et personligt og tæt samarbejde, som man opnår ved at indgå faste aftaler. Gennem vores mange års erfaring i branchen, har vi erfaret, at dette skaber det bedste samarbejde for både dig som kunde og ikke mindst os. Vi har dermed mulighed for at indgå faste transportaftaler, men vi tilbyder selvfølgelig også enkeltforsendelser.

Skal vi stå for din transport?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores transport, generelle service, leveringstider, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan kontakte os på telefon (+45) 40 88 42 44, på email-adressen info@vognmandmortensen.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.