Din vognmand i Århus

Skal du bruge en vognmand i Århus? Vores kompetente og pålidelige vognmænd står klar til at håndtere din næste leverance. Vi tilbyder faste transportaftaler samt enkeltforsendelser i hele Danmark. Det er vigtigt for os, at kommunikation mellem dig og den tilknyttede vognmand fungerer optimalt, så selve processen og leveringstiden bliver overholdt. Sammenlagt har vores vognmænd en samlet erfaring på over 100 år, og vi er dermed sikre på, at vi kan sørge for, at transporten af din leverance forløber uden problemer.

Vi tilbyder alt indenfor vognmandskørsel

Hos Vognmandsforr. Bent Mortensen tilbyder vi bl.a. containerudlejning, bortkørsel af sand, grus og jord og ikke mindst transport af byggematerialer. Alle leverancer bliver håndteret af en vognmand med flere års erfaring i branchen, som finder en løsning på selv de mest udfordrende opgaver. Få mere information om vores service i forbindelse med transport.

Skal du bruge en vognmand?

Er du interesseret i at høre mere om vores service, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på din transportopgave? Du har mulighed for at kontakte os ved at sende en mail til per@vognmandmortensen.dk, ringe på telefon 40 88 42 44 eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.