Vognmand i Århus, Risskov og Horsens

Effektiv vognmandsservice

Skal du bruge en vognmand i Århus, Risskov eller Horsens? Vores kompetente og pålidelige vognmænd står klar til at håndtere din næste leverance. Vi tilbyder faste transportaftaler samt enkeltforsendelser i hele Danmark. Som erfarent vognmandsfirma er det vigtigt for os, at kommunikation mellem dig og den tilknyttede vognmand fungerer optimalt.

Det sikrer at selve processen og leveringstiden bliver overholdt. Sammenlagt har vores vognmænd en samlet erfaring på over 100 år, og vi er dermed sikre på, at vi kan sørge for, at transporten af din leverance forløber uden problemer.

Dit vognmandsfirma til alt indenfor kørsel som vognmand

Hos Vognmandsforr. Bent Mortensen tilbyder vi bl.a. containerudlejning, bortkørsel af sand, grus og jord og ikke mindst transport af byggematerialer. Alle leverancer bliver håndteret af en vognmand med flere års erfaring i branchen, som finder en løsning på selv de mest udfordrende opgaver. Få mere information om vores service i forbindelse med transport.

Skal du bruge vognmandkørsel?

Er du interesseret i at høre mere om vores service, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på din transportopgave? Vi har adresse i Århus men kører for en del kunder i området omkring Risskov og Horsens. Du har mulighed for at kontakte os ved at sende en mail til info@vognmandmortensen.dk, ringe på telefon (+45) 40 88 42 44 eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.